Reviews

“Fijne, mooie en goed verzorgde plek om te werken met ons team. Mooie ruimtes, luxe uitstraling, gemoedelijke sfeer onderling, dichtbij de binnenstad en een fijne binnentuin voor gezellige (zomer)borrels!”

Vissers Legal

“Voor mij is een eigen, professionele werkplek óngekend belangrijk. Als ondernemer spendeer jij al snel meer tijd door op je kantoor dan thuis. Dit klinkt als een last, maar bij De Gruyterhuys niet. De kantoorvilla voelt als een warm montumentaal thuis, in hartje centrum omgrind door het groen. Iedere werkdag met een glimlach naar werk omringt door een diverse en fijne community van mede-ondernemers!”

Broccoli

“Sinds een aantal maanden huren wij met grote tevredenheid een kantoor binnen De Gruyterhuys. Prachtige pand, stijlvol en met zorg ingericht, goed bereikbaar, parkeerruimte voor bezoekers en vergaderruimte beschikbaar. De Office Manager is een fijn aanspreekpunt. Ze heeft oog voor detail, kijkt continu waar het nog beter kan en waar een behoefte ligt, zorgt voor verbinding en organiseert geweldige gezamenlijke etentjes in de kantoortuin”

ZO internetbureau

De Gruyterhuys is voor de mensen van Coare “thuis komen op kantoor”. Naast de geweldige werk- en vergaderomgeving geven de servicegerichte medewerkers je altijd het gevoel dat ze voor je klaar staan.

Coare

Vragen of wilt u graag een
bezichtiging inplannen?

Neem contact op